Назад

ITOPSTOP Ви предлага комисионен модел, който Ви предоставя чудесни възможности да печелите пари.

Предлагаме 20% комисионна за всяко платено записване, постигнато чрез вашите уникални партньорски връзки. Можете да поставите връзките си на уебсайта си, в публикация в социални медии, в блога си – както решите. Ако сте учител, преподавател, професор, издател, блогър, youtuber или всякакъв друг вид инфлуенсър, който може да убеди хората да се запишат на курсове в нашата платформа, ще бъдете наградени. Ако сте активни, можете да спечелите много пари с нас. Колкото повече рекламирате, толкова повече можете да спечелите!

Нашата партньорска програма е отворена за всички. Всеки партньор получава акаунт, който следи препоръчаните от него в реално време. Партньорът ще получи плащане 30 дни след края на месеца, в който е заработено. Плащанията се извършват чрез предпочитания метод на плащане, избран в акаунта на партньора.

Няма разходи, свързани с това да станете партньор. Има само печалба.

Ще печелите комисионни за валидни покупки на курсове и планове за членство.

Ще печелите комисионни дори от отговарящи на условията покупки на физическо лице, което вече е регистриран потребител, в случай че е закупило курс или план за членство чрез вашата уникална партньорска връзка.

Можете да печелите комисионни многократно от един потребител, ако потребителят закупи няколко курса, докато използва вашите партньорски връзки.

Можете да печелите комисионни, дори ако потребител щракне върху връзка към даден курс и в крайна сметка закупи различен курс. Ще получавате комисионни за всеки отговарящ на условията продукт, закупен в рамките на прозореца за бисквитки.

 

За да получите тази прекрасна възможност, спазвайте следните стъпки:
 

 1. Регистрирайте се

  Регистрирайте се на нашия портал
   

 2. Създайте уникални партньорски връзки

  Изберете от нашите проследявани активи (линкове и банери) или създайте персонализирани връзки
   

 3. Споделете вашите партньорски връзки и спечелете пари

  Печелете комисионна за валидни покупки на платени курсове чрез проследявани партньорски активи.